Izdelki za počitniška vozila in prikolice

V sodelovanju z številnimi oblikovalci in konstrukterji smo razvili široko paleto izdelkov, ki poudarjajo zunanjo obliko avtodoma in prikolice. Hkrati obogatijo notranjo funkcionalnost.

Avtomobilska industrija

Izdelki oblikovani za avtomobilsko industrijo kot za specialna vozila so v veliki meri prispevali k širitvi našega prodajnega programa, ki ga uspešno proizvajamo za številne namene.

Kmetijska industrija

Naše izdelke lahko najdete v kmetijskih komponentnih, ki potrebujejo natančnost in konstantno kakovost. Skupaj z našimi partnerji razvijamo veliko različnih izdelkov kot so notranje obloge, različne dele vozil, strope in ostalo.

Avtobusna industrija in posebna vozila

Izdelke za avtobus se proizvaja iz ABS, ki zagotavlja dobro odpornost prema toploti in kemikalijih. Ima odlične lastnosti za preoblikovanje in se lahko uporablja za različne aplikacije kot so armaturne ploše, zadnje stene, odbijače in ostalo.

Izdelki industrijskih strojev, opreme, tehnike, igralništva, transporta, medicine

Termoformirani elementi so zelo uporabni za najrazličnejše namene. Tako imamo v proizvodnem programu širok spekter izdelkov.

Navtična industrija

V sodelovanju z navtično industrijo pomagamo prinašati nove materiale in novitete v sami industriji. Naš lahki ABS uspešno nadomešča težje materiale.